Skip to main content

New Asia College Library Exhibitions 新亞書院圖書館展覽

Title: Joint Display of Sat Chi Ching and Chek Hin Man – Duet 
名稱 薩至晴及石衍雯雙個展:軟硬兼施
Artists: Sat Chi Ching and Shek Hin Man
作者: 薩至晴及石衍雯  
Date: 2-27 September, 2018
日期: 2019年9月2日至27日
Statement: In search of a balance between hardness and softness, two artists come together composing a duet.
簡介 軟硬兼施代表我們的處事方式:想法相近、處事方式不同。也代表我們的取材:一個喜歡石頭和樹木;另一個喜歡毛茸茸的動物。亦是象徵著我們所用的創作媒介:一個用硬的物料移印於紙上;另一個用軟的毛筆畫畫。

Poster 海報